Už aj Bratislava má svoju vlastnú Kozlovnu

Koncept obľúbených špecializovaných prevádzok tzv. Kozlovien sa postupne rozrastá i na Slovensku. V poradí štvrtá reštaurácia s názvom „Bratislavská Kozlovna“ je otvorená na Lazaretskej ulici v Bratislave. V ponuke lokálnych reštaurácií tak pribudla nová prevádzka jedinečná nielen svojim typickým vzhľadom, ale najmä tradičnou česko-slovenskou kuchyňou a ponukou toho najlepšieho od značky Kozel.

Len asi 5 mesiacov trvalo, aby sa vzhľad reštaurácie zmenil na nepoznanie. Príjemná atmosféra, ktorú dotvára interiérový nábytok z originálnej remeselnej výroby a kapacita približne 120 miest na sedenie, vrátane letnej terasy majú ambíciu byť pre zákazníkov prvou voľbou pre posedenia s priateľmi. “Veríme, že kvalitné domáce jedlá ako napríklad hovädzí guláš, bravčové koleno na čiernom pive Kozel, rebierka či steaky a k tomu poctivo a s láskou načapované  pivo stoja za návštevu a okúsenie,“ hovorí Peter Gmuca, majiteľ Bratislavskej Kozlovny..

Tento koncept prevádzok prináša na Slovensko značka Velkopopovický Kozel, aby tak motivovala svojich zákazníkov vychutnať si dobre načapované pivo s priateľmi, či ako odmenu po práci v príjemnom prostredí. Ambíciou Pivovarov Topvar, do ktorých portfólia patrí aj značka Velkopopovický Kozel, je nielen vyrábať kvalitné pivo, ale zvyšovať úroveň pivnej kultúry na Slovensku.

„Kozel predstavuje kvalitu a tradíciu. Už  viac ako 140 rokov varíme poctivé pivo len z 3 základných surovín, ktorými sú: voda, slad a chmeľ. A po celý čas zachovávame rovnakú receptúru, čo dlhodobo oceňujú zákazníci nielen v Čechách, ale aj na Slovensku. Výsledkom je nezameniteľná chuť piva Kozel. Aby sme z nej spotrebiteľom dopriali ten najlepší zážitok, venujeme v Kozlovniach taktiež zvýšenú pozornosť starostlivosti o výčap a dbáme o to, aby fanúšikov dobrého piva obsluhovali školení výčapníci. Preto som rád, že sa nám ich rodinka postupne rozrastá a zákazníci majú možnosť vychutnať si poctivo načapovaného Kozla aj tu v Bratislavskej Kozlovni,“ zdôrazňuje velkopopovický sládok Vojtěch Homolka. 

V susedných Čechách funguje už viac ako 30 špecializovaných prevádzok tzv. Kozlovien a tento koncept má u pivárov veľký úspech.

Write a comment...
0 awesome comments!

Tento web používa na zlepšenie svojich služieb súbory cookie. Používaním tohto vyjadrujete súhlas.